L Amant De Picasso

Colorroad.es L Amant De Picasso Image
DESCRIPCIÓN

Redactaveu / València L'amant de Picasso, d'Isabel-Clara Simó, és fins ara el llibre més venut en la caseta de Bromera de la Fira del Llibre de València.Es tracta d'una novel·la que ens acosta la figura de la gran amant del primer Picasso "amb una prosa elaborada i brillant i que ha captivat molts visitants durant el primer cap de setmana", segons Bromera.

Ell m'ha pintat, m'ha esculpit, m'ha dibuixat desenes de vegades...», escriu Fernande Olivier a Gert|ude Stein l'any 1908 sobre Pablo Picasso. Olivier va ser una de les primeres parelles sentimentals del pintor, amb qui va compartir un període clau per a la història de l'art. Al seu costat, Olivier va viure l'efervescència cultural i vital d'aquell París on produïa l'esclat de l'avantguarda. Amb ell, va viatjar a Horta de Sant Joan, on Picasso va descobrir un paisatge clau per a la seva obra. I sense ell, anys a venir, la bella Fernande, com li deien alguns, seguiria recordant el temps compartit.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,67 MB
AUTOR(A) Isabel-clara Simo Monllor
FECHA 2015
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro L Amant De Picasso en formato PDF. El libro L Amant De Picasso en formato MOBI. El libro L Amant De Picasso en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel-clara Simo Monllor. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Ser musa y amante de Pablo Picasso, además de servir para inspirar al genio malagueño, tiene un precio; y muy alto: 47 millones de euros. Esta es la cifra que han alcanzado los retratos de tres ...