Tocada Del Bolet

Colorroad.es Tocada Del Bolet Image
DESCRIPCIÓN

Comprar Discos LPs Vinilos de Música Infantil. Xesco boix. la granota tocada del bolet. pdi 1984. lp . Lote 179114345

La Júlia vol guanyar tant sí com no el premi que es dóna al millor boletaire: un ordinador de la marca Mushroom.Però les coses no seran tan fàcils com ella es pensava, si fos així, no seria un conte… Un bolet vermell i temptador la portarà a viure històries sorprenents, fins i tot històries d’un altre món. Aconseguirà la Júlia el seu propòsit d’omplir el cistell de bolets i que la facin guanyar el gran premi? O entre tanta distracció li passarà per alt?Una gran aventura entre bolets, bolets aixafats, fades, follets, bruixes i gegants t’està esperant dins d’aquest conte. Corre! No triguis a obrir-lo! No fos cas que desapareguin tots per art de màgia!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,36 MB
AUTOR(A) Tanit Tubau Balaguer
FECHA 2016
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Tocada Del Bolet en formato PDF. El libro Tocada Del Bolet en formato MOBI. El libro Tocada Del Bolet en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tanit Tubau Balaguer. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Tocada del bolet: Amazon.es: Tanit Tubau Balaguer: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Mi Amazon.es Ofertas Chollos Cheques regalo Vender Ayuda ...