El Castell De Vidre

Colorroad.es El Castell De Vidre Image
DESCRIPCIÓN

reserva castell peralada restaurant, ... shaved 5j iberian ham with tomato-rubbed coca de vidre (thin, ciabatta-style bread) eur 31.0. asparagus with fried egg mayonnaise. eur 18.0. soft-shell crab in toasted corn tempura. eur 24.0. european artisan and fermier cheese cart selected by toni gerez.

Una història commovedora, d’una sensibilitat extraaordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt, ha venut més d’1 milió i mig de llibres. Créixer a la família Walls no és fàcil. Ni per a la Jeannette ni per als seus tres germans. Però a voltes és màgic. Fabulós. Quan la mare fa d’artista i oblida que odia la domesticitat. Quan la fantasia de les històries del pare fa oblidar la pobresa, la gana, el fred, els pantalons foradats amb els genolls pintats perquè no es noti, els viatges per l’Amèrica profunda de casa miserable en casa miserable. Quan està sobri.Però la Jeannette creix, i aprèn que la vida és complicada, i que el castell de vidre amb què han somniat tota la vida ella i el seu pare potser no es construirà mai…

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,11 MB
AUTOR(A) Jeanette Walls
FECHA 2008
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Castell De Vidre con colorroad.es. Lea el PDF de El Castell De Vidre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Castell De Vidre y otros libros de Jeanette Walls.

EL castell de vidre U na història commovedora, d'una sensibilitat extraordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt , ha venut més d'1 milió i mig de llibres. Créixer a la família Walls no és fàcil.