Els Pirates D Internet (Un Cas Per A Tu I La Penya Dels Tigres)

Colorroad.es Els Pirates D Internet (Un Cas Per A Tu I La Penya Dels Tigres) Image
DESCRIPCIÓN

Miquel, Rosamari i Cinto pensaven que s'avorririen al poble dels avis. Però un dia van descobrir la Penya dels Pirates, un lloc de misteri on habita l'enigmàtic Mag de l'Esfera, el qual els farà córrer les aventures més inimaginables.

@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css) Els Tigres shan denfrontar a un perillós pirata dinternet que posa en perill tota la ciutat..

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,36 MB
AUTOR(A) Thomas Brezina
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Pirates D Internet (Un Cas Per A Tu I La Penya Dels Tigres) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Els Pirates D Internet (Un Cas Per A Tu I La Penya Dels Tigres) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Pirates D Internet (Un Cas Per A Tu I La Penya Dels Tigres) en tu teléfono, tableta o navegador!

Comentario: Una nit, uns misteriosos guerrers ninja segresten la Lluïsa, una companya d´escola de la Virgi.Al mateix temps, uns altres ninja causen destrosses en un centre comercial i en un cinema. La Penya dels Tigres haurà de descobrir qui són en realitat els temi