Proces: Dossier Critic 1

Colorroad.es Proces: Dossier Critic 1 Image
DESCRIPCIÓN

Selon la Règle 23 : Preuves et procès, vous devez utiliser un dossier de procès. Si vous introduisez une instance en droit de la famille, vous êtes le requérant et votre partenaire, l'intimé. Vous êtes tous deux des parties de l'affaire. Au moins 30 jours avant la date du procès, le requérant doit signifier à l'intimé un dossier de procès comprenant :

El Dossier Cític número 1 anomenat PROCÉS és una revista monogràfica editada per Pol·len edicions i Crític, el nou mitjà de periodisme d’investigació que impulsen els periodistes Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila.És l’expressió en paper d’aquesta nova cooperativa de periodistes, que ha aconseguit el suport de més de 1.000 micromecenes en una campanya de crowdfunding que ha superat els 43.000 euros de recaptació.Crític és un nou mitjà en què els lectors financen mitjançant petites aportacions un model de periodisme crític i d’investigació, apostant per la profunditat i per fugir de l’actualitat més rampant.Anualment es publicarà el Dossier Crític, on es parlarà, oferint altres veus i perspectives (sempre crítiques) del tema més en boga de l’any. Al número 1 d’aquesta nova col·lecció no es podia dedicar a cap altre cosa que no fos el Procés (sobiranista, català,…).En aquest número trobareu una entrevista a Iñigo Errejón i a Mònica Oltra; articles de Montse Santolino, Cristian Segura i Bertran Cazorla entre d’altres; articles d’opinió de Pere Rusiñol, Antonio Baños o Gemma Galdón, també entre d’altres; i inclús un reportatge gràfic sobre l’Origen de l’independentisme, amb text de Carles Viñas i Roger Palà i il·lustrat per François Pagès.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,27 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2014
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Proces: Dossier Critic 1 en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Proces: Dossier Critic 1 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Proces: Dossier Critic 1 en tu teléfono, tableta o navegador!

Das Panik Dossier #1 (Video 2005) Movies, TV, Celebs, and more... Menu. Movies. Showtimes & Tickets Showtimes & Tickets Top Rated Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office In Theaters Coming Soon Coming Soon DVD & Blu-ray Releases Release Calendar Movie News India Movie Spotlight.