El Crepuscle De La Poesia

Colorroad.es El Crepuscle De La Poesia Image
DESCRIPCIÓN

Resumen del libro. El libro que presentamos pretende entrar en el debate sobre la eutanasia que se está dando a nivel internacional. Para ello, dentro del Proyecto de Investigación sobre Bien morir, eutanasia y fin de la vida.

Aquest llibre té el seu origen en un altre publicat per l autor ja fa molt temps sobre les relacions entre el poeta alemany Hölderlin i el català Carles Riba. L abundosa documentació sobre la presència de Rilke en el món literari català, recollida en aquells moments, restà arxivada a l espera d una millor avinentesa. I no ha estat fins al present que s ha donat l ocasió de rescatar-la per tal d elaborar aquest nou estudi. Ara, al cap dels anys, en disposar-se l autor a redactar el nou llibre (que, de fet, no és sinó la continuació, o, més ben dit, l ampliació d un article publicat a Barcelona el 2007), anava de nou a l arxivador, i hi trobava, a més d uns documents amb ecos d altres temps, una versió de les Elegies de Duino, elaborada per ell entre 1982 i 1985, que calia incloure al llibre sobre Rilke, i per això es va creure en l obligació de traduir-les de cap i de nou, tal com ha fet. D altra banda, la incorporació en el cos del llibre de tota una colla de materials (poemes, estudis o traduccions) treballats per autors diversos des de 1917 fins al present, ha fet possible donar en un sol volum una visió molt aproximada del que ha estat la història de les relacions entre el poeta de llengua alemanya i la literatura catalana al llarg del darrer segle.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,91 MB
AUTOR(A) Jaume Medina
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Crepuscle De La Poesia en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de El Crepuscle De La Poesia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Crepuscle De La Poesia en tu teléfono, tableta o navegador!

Dos En El Crepúsculo de Eugenio Montale. Te invitamos a recorrer los poemas de Eugenio Montale. Disfruta también de nuestros poemas del alma, de amor, de amistad , de familia, etc. Otros poemas que pueden interesarte son: Corno Inglés, Delta, Día Y Noche, Dolor De Vivir, El Olor De La Herejía, Encuentro, Aquí puedes acceder a los mismos o ver toda la poesia de Eugenio Montale