El Crepuscle De La Poesia

Colorroad.es El Crepuscle De La Poesia Image
DESCRIPCIÓN

Poema para el crepúsculo Hora de soledad y de melancolía, en que casi es de noche y casi no es de día. Hora para que vuelva todo lo que se fue hora para estar triste, sin preguntar por que. Todo empieza a morir cuando nace el olvido.

Aquest llibre té el seu origen en un altre publicat per l autor ja fa molt temps sobre les relacions entre el poeta alemany Hölderlin i el català Carles Riba. L abundosa documentació sobre la presència de Rilke en el món literari català, recollida en aquells moments, restà arxivada a l espera d una millor avinentesa. I no ha estat fins al present que s ha donat l ocasió de rescatar-la per tal d elaborar aquest nou estudi. Ara, al cap dels anys, en disposar-se l autor a redactar el nou llibre (que, de fet, no és sinó la continuació, o, més ben dit, l ampliació d un article publicat a Barcelona el 2007), anava de nou a l arxivador, i hi trobava, a més d uns documents amb ecos d altres temps, una versió de les Elegies de Duino, elaborada per ell entre 1982 i 1985, que calia incloure al llibre sobre Rilke, i per això es va creure en l obligació de traduir-les de cap i de nou, tal com ha fet. D altra banda, la incorporació en el cos del llibre de tota una colla de materials (poemes, estudis o traduccions) treballats per autors diversos des de 1917 fins al present, ha fet possible donar en un sol volum una visió molt aproximada del que ha estat la història de les relacions entre el poeta de llengua alemanya i la literatura catalana al llarg del darrer segle.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,58 MB
AUTOR(A) Jaume Medina
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Crepuscle De La Poesia con colorroad.es. Lea el PDF de El Crepuscle De La Poesia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Crepuscle De La Poesia y otros libros de Jaume Medina.

Anverso y reverso del amor. Lo mismo y diferente a él. Cuántas veces los poetas los han cantado, mezclado y confundido en la misma copla. A continuación puedes leer mi selección de los mejores poemas de sexo.