Feblesa I Plenitud, Psicopedagogia De L Harmonia De Contraris

Colorroad.es Feblesa I Plenitud, Psicopedagogia De L Harmonia De Contraris Image
DESCRIPCIÓN

Información del libro Feblesa i plenitud: psicopedagogia de l'harmonia de contraris

Feblesa i plenitud. Psicopedagogia de l'harmonia de contraris, a banda de ser un tractat sistemàtic sobre la maduració de la consciència humana, és un llibre que conté propostes molt lluminoses sobre "l'aproximació a la consciència humana de Jesús" o reflexions originals al voltant de "les paradoxes de la consciència", alhora que hi presenta elements de cara a la seva integració. L'autora dissenya un projecte educatiu des de la feblesa humana vers la plenitud personal, analitza la pedagogia d'aquest procés i n'ofereix uns exercicis pràctics per dur-lo a terme. Una altra de les novetats d'aquesta obra és que estableix "un diàleg entre la psicologia i la cosmovisió cristiana", en paraules de Ramon Prats i Pons, autor del pròleg.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,34 MB
AUTOR(A) M. Carme Agusti
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Feblesa I Plenitud, Psicopedagogia De L Harmonia De Contraris en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Feblesa I Plenitud, Psicopedagogia De L Harmonia De Contraris en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Feblesa I Plenitud, Psicopedagogia De L Harmonia De Contraris en tu teléfono, tableta o navegador!

Tema 8(a) El Barroc Context i característiques ... i posa de manifest la seua feblesa davant de Déu i de la mort El pensament científico-racional, que se'n deriva del ... una energia i una tensió que tendeixen a l'exageració, contrari a les lleis d'harmonia clàssiques Predomini de la línia corba i les composicions ...