Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or

Colorroad.es Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or Image
DESCRIPCIÓN

Descubre los mejores castillos de Estambul para visitar. Haz una ruta por los castillos de Estambul y conoce el interesante pasado de estas históricas fortalezas.

ADN, l’agència de detectius en què treballa Suso Espada, decideix d’enviar-lo a Istanbul per investigar la desaparició d’una dona d’origen espanyol, reclosa des de feia molts anys en una presó turca. Suso s’adonarà ben aviat del misteri i els perills que envolten aquesta desaparició, circumstàncies agreujades pel fet d’haver de dur a terme la investigació en una societat complexa i en una cultura desconeguda per ell. Malgrat això, de la mà de Tamar, la intèrpret que l’acompanya, i de Nihat, el xofer del consulat espanyol, arribarà a intuir la complexitat de la trama que dificulta el progrés en les investigacions i també a comprendre la importància de la ciutat d’Istanbul dins la història de la humanitat. Fracassada la investigació, i ja de tornada, comprovarà que, de vegades, és necessari deixar que les coses succeeixin per si mateixes i que, sovint, les respostes que cerquem les tenim a la nostra vora, molt més a prop del que sospitàvem.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,21 MB
AUTOR(A) Francisco Xose Fernandez Naval
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato PDF. El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato MOBI. El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francisco Xose Fernandez Naval. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Francisco X. Fernández Naval (Ourense- España, 1956) Licenciado en filosofía e ciencias da educación Poeta, ensaísta e narrador. Rúa San Roque 15-23, 7º C 15002- A Coruña Correo electrónico: [email protected] A) Publicacións: Poesía - A fonte abagañada (Premio ciudade de Ourense 1980). Editorial Limbo, 1980. - Pabellón Habitado.