Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or

Colorroad.es Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or Image
DESCRIPCIÓN

Definición de Istambul en el Diccionario de español en línea. Significado de Istambul diccionario. traducir Istambul significado Istambul traducción de Istambul Sinónimos de Istambul, antónimos de Istambul. Información sobre Istambul en el Diccionario y Enciclopedia En Línea Gratuito. Istambul. Traducciones. English: Istanbul. French / Français: İstanbul.

ADN, l’agència de detectius en què treballa Suso Espada, decideix d’enviar-lo a Istanbul per investigar la desaparició d’una dona d’origen espanyol, reclosa des de feia molts anys en una presó turca. Suso s’adonarà ben aviat del misteri i els perills que envolten aquesta desaparició, circumstàncies agreujades pel fet d’haver de dur a terme la investigació en una societat complexa i en una cultura desconeguda per ell. Malgrat això, de la mà de Tamar, la intèrpret que l’acompanya, i de Nihat, el xofer del consulat espanyol, arribarà a intuir la complexitat de la trama que dificulta el progrés en les investigacions i també a comprendre la importància de la ciutat d’Istanbul dins la història de la humanitat. Fracassada la investigació, i ja de tornada, comprovarà que, de vegades, és necessari deixar que les coses succeeixin per si mateixes i que, sovint, les respostes que cerquem les tenim a la nostra vora, molt més a prop del que sospitàvem.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,94 MB
AUTOR(A) Francisco Xose Fernandez Naval
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato PDF. El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato MOBI. El libro Suso Espada. Istambul I El Cavallet D Or en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francisco Xose Fernandez Naval. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Es Cavallet is accessible by buses departing from Ibiza Town and Playa Den Bossa. It is a short drive from town however parking and traffic along the very narrow strip of road leading to the beach can prove very difficult in peak season, so a short taxi ride is recommended.