El Meu Gran Atles Interactiu

Colorroad.es El Meu Gran Atles Interactiu Image
DESCRIPCIÓN

Hi ha molts països, persones, animals i indrets emblemàtics per pintar! El meu gran atles es un mapa gegant per donar-li vida amb els teus propis llapis de color, tot acompanyat de petites càpsules d'informació sobre el lloc on es troben.

Descobreix el món amb aquest atles interactiu, amb el qual podràs viatjar una vegada i una altra.Inclou més de 250 adhesius de banderes, animals, monuments famosos i meravelles naturals amb els quals podràs completar tretze mapes que contenen informació molt variada i també moltes dades curioses. A més, podràs enviar les postals i omplir el passaport amb les teves dades i els visats dels continents.Un atles preciós perquè aprenguis un munt i et diverteixis!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,96 MB
AUTOR(A) Jenny Slater
FECHA 2014
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Meu Gran Atles Interactiu con colorroad.es. Lea el PDF de El Meu Gran Atles Interactiu en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Meu Gran Atles Interactiu y otros libros de Jenny Slater.

MI GRAN ATLAS INTERACTIVO, SLATER, JENNY, 19,00€. Descubre el mundo con este atlas interactivo gracias al cual podrás viajar una y otra vez. Sus trece mapas pre...