La Llengua Catalana A La Ciutat De Lleida: Un Estudi Socilingüist Ic Per Barris

Colorroad.es La Llengua Catalana A La Ciutat De Lleida: Un Estudi Socilingüist Ic Per Barris Image
DESCRIPCIÓN

Finia, així, la primera etapa de vida de la Universitat catalana que ha desenvolupat l'activitat acadèmica durant un període més llarg. El 12 de desembre de 1991, el Parlament de Catalunya aprovà la Llei de creació de la Universitat de Lleida. La institució es constituïa a partir de tots els estudis universitaris de la ciutat de Lleida.

La definició del tema a investigar i l'enfocament metodològic i d'objectius amb el qual es formula, és l'extensió de l'ús del català en un àmbit geogràfic de treball i de relacions comuns: el territori de Lleida. Parteix del convenciment que en l'ús del català com a vehicle de comunicació i juguen factors determinats: el grau de preparació cultural i acadèmica, i també l'entorn mediat i immediat i la"rendibilitat", social, laboral, etc.La definición del tema a investigar y el enfoque metodológico y de objetivos con el cual se formula, es la extensión del uso del catalán en un ámbito geográfico de trabajo y de relaciones comunes: el territorio de Lleida. Parte del convencimiento que en el uso del catalán como vehículo de comunicación juegan factores determinados: el grado de preparación cultural y académica, y también el entorno mediato e inmediato y la “rentabilidad”, social, laboral, etc.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,34 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2002
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Llengua Catalana A La Ciutat De Lleida: Un Estudi Socilingüist Ic Per Barris con colorroad.es. Lea el PDF de La Llengua Catalana A La Ciutat De Lleida: Un Estudi Socilingüist Ic Per Barris en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Llengua Catalana A La Ciutat De Lleida: Un Estudi Socilingüist Ic Per Barris y otros libros de Vv.aa..

LA CIUTAT DE LLEIDA 85. Issuu company logo. Close. Try. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers. Support.