Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal

Colorroad.es Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal Image
DESCRIPCIÓN

Aldavert, Pere (Barcelona, 1850-1932) Polític i escriptor; editor i director de La Renaixença. Fons Pere Aldavert i Martorell. Documentació personal, correspondència. Accés: En procés, consulteu la seva disponibilitat al ... Duran: "Pere Aldavert. Una vida al servei de l'ideal"

Primera biografia de Pere Aldavert i Martorell, personatge clau en el desenvolupament del moviment catalanista. Fundador i responsable de La Renaixensa durant més de trenta anys, els seus articles, escrits en un llenguatge planer i molt viu, però amb una gran càrrega ideològica, van ajudar decisivament a l’engrandiment del catalanisme. Aquest llibre no solament retrata el personatge, sinó que també dóna una visió històrica de finals del segle XIX.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,43 MB
AUTOR(A) Carlota Duran
FECHA 2006
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal con colorroad.es. Lea el PDF de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal y otros libros de Carlota Duran.

1.901 cases i pisos a Terrassa, Barcelona, a partir de 35.150 euros de particulars i immobiliàries. Cases i pisos a Terrassa, Barcelona: anuncis de particular a particular i d'agències immobiliàries.