Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal

Colorroad.es Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal Image
DESCRIPCIÓN

Una recepta de cuina és un conjunt d'instruccions que descriuen els ingredients i els passos necessaris per a l'elaboració d'un plat de cuina.. Una recepta d'un llibre de cuina sol recollir almenys aquestes informacions: el nom del plat; els ingredients i les quantitats necessàries, incloent-hi possibles alternatives, per exemple, d'ingredients difícils d'aconseguir

Primera biografia de Pere Aldavert i Martorell, personatge clau en el desenvolupament del moviment catalanista. Fundador i responsable de La Renaixensa durant més de trenta anys, els seus articles, escrits en un llenguatge planer i molt viu, però amb una gran càrrega ideològica, van ajudar decisivament a l’engrandiment del catalanisme. Aquest llibre no solament retrata el personatge, sinó que també dóna una visió històrica de finals del segle XIX.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,48 MB
AUTOR(A) Carlota Duran
FECHA 2006
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en tu teléfono, tableta o navegador!

La Sala d'Actes, diverses sales per a entitats, les instal·lacions de Matadepera Ràdio, les oficines de la regidoria de Comunicació, la Biblioteca Àngel Guimerà o les oficines de la regidoria de Cultura i Festes són els eixos vertebradors del Casal de Cultura, veritable motor associatiu del poble que també inclou un bar gestionat per una concessió municipal.