Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal

Colorroad.es Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal Image
DESCRIPCIÓN

Tous-Carbó E. L'arquitectura i la vida. Barcelona: UPC, 2015. La Galeria de Metges Catalans és un web de biografies mèdiques i·lustrades creat pel CoMB amb l'objectiu de donar a conèixer els metges i metgesses que han destacat al llarg de la història i, al mateix temps, retre'ls l'homenatge de la professió.

Primera biografia de Pere Aldavert i Martorell, personatge clau en el desenvolupament del moviment catalanista. Fundador i responsable de La Renaixensa durant més de trenta anys, els seus articles, escrits en un llenguatge planer i molt viu, però amb una gran càrrega ideològica, van ajudar decisivament a l’engrandiment del catalanisme. Aquest llibre no solament retrata el personatge, sinó que també dóna una visió històrica de finals del segle XIX.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,93 MB
AUTOR(A) Carlota Duran
FECHA 2006
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal con colorroad.es. Lea el PDF de Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal y otros libros de Carlota Duran.

Art de ben menjar és un llibre de cuina, publicat per 1a vegada el 1923 anònimament, a l'editorial La Renaixensa, i en successives edicions amb autor Marta Salvià, pseudònim d'Adrianna Aldavert i Sara Aldavert (filles de Pere Aldavert i Martorell i de Josefa Sabater i Nubiola), reeditat 1925, 1927, 1930 (La Renaixensa), 1940 (Durán i Alsina), 1968 ().