Sota El Mateix Cel

Colorroad.es Sota El Mateix Cel Image
DESCRIPCIÓN

SOTA EL MATEIX CEL, PRADAS, NURIA, 17,00€.

És l´any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia. El seu pare és un dels milers de francesos que ja no tornaran mai més a casa. La vida es fa difícil per a una jove amb ganes de menjar-se el món. I llavors arriben els alemanys. I, amb ells, Geert. El poble s´omple d´uniformes enemics. Els oficials es reparteixen per les cases del poble. Geert és enviat a la casa del mestre, la casa de Claire.De mica en mica, els dos joves deixen de mirar-se com a enemics i comencen a mirar-se com el que són: un jove de divuit anys i una noia de setze. S´estimen de debò. Però el destí que els va unir en aquelles circumstàncies tan adverses, els tornarà a separar. Rússia ha declarat la guerra a Alemanya. Els soldats alemanys se´n van al front rus. Geert i Claire no tenen dret ni a un darrer adéu... II Premi Carlemany al Foment de la Lectura.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,54 MB
AUTOR(A) Nuria Pradas I Andreu
FECHA 2013
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Sota El Mateix Cel en formato PDF. El libro Sota El Mateix Cel en formato MOBI. El libro Sota El Mateix Cel en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nuria Pradas I Andreu. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

" Mira el cel; la lluna. I pensa que tots els homes, de qualsevol nació, de qualsevol exèrcit i bàndol, viuen sota el mateix cel. Miren la mateixa lluna".És l'any 1941, i Claire viu amb la seva mare al petit poblet de Cambes-en-Plaine, a la Baixa Normandia.