Cues De Matematiquesquadern 13 (Cicle Superior)

Colorroad.es Cues De Matematiquesquadern 13 (Cicle Superior) Image
DESCRIPCIÓN

Cicle Superior Ads 468x60px. ... L'únic aspecte negatiu ha estat el fet que hi havia massa gent i hem hagut de fer unes cues una mica llargues. ... 13 de desembre de 2017. Nova web de l'escola . Benvolgudes famílies, Ens plau comunicar-vos que estrenem pàgina web amb un nou entorn corporatiu molt més bonic i clar.

La col·lecció Cues de matemàtiques de Cicle Superior, numerats del 13 al 18, són continuació de la col·lecció de Cicle Mitjà. Cada quadern està estructurat en quatre unitats de treball que reprenen els aspectes més bàsics i els més mecànics de les matemàtiques. A cada unitat de treball es dedica un espai important a la resolució de problemes matemàtics que activen la capacitat de càlcul mecànic i comprensiu.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,54 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2002
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cues De Matematiquesquadern 13 (Cicle Superior) con colorroad.es. Lea el PDF de Cues De Matematiquesquadern 13 (Cicle Superior) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cues De Matematiquesquadern 13 (Cicle Superior) y otros libros de Vv.aa..

Cicle Superior. Ads 468x60px. Labels. ... Malgrat l'estona de pluja que hem tingut al matí, ens ho estem passant molt bé, hi ha poques cues. Estem pujant a tot arreu ( bé, menys a Sésamo Aventura) ... Publicat per superior a 13:48 0 comentaris. dimecres, 8 de maig de 2013.