Meteorologia I Muntanya

Colorroad.es Meteorologia I Muntanya Image
DESCRIPCIÓN

Una vez seleccionada el área de montaña, accederá a la predicción meteorológica específica para la zona elegida, con información de tiempo pasado y predicciones para el día en curso y para los 4 días siguientes.

Aproximació detallada de la meteorologia de muntanya, especialment pel que fa al nostre Pirineu, tantes vegades peculiar i complexa però també plàcida i harmoniosa. Aquest llibre és una eina útil tant per a aquelles inquietes persones aficionades al temps com per a tots aquells que cerquen gaudir de les moltes possibilitats que avui ofereix la muntanya.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,55 MB
AUTOR(A) Jordi Sacasas
FECHA 2006
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Meteorologia I Muntanya con colorroad.es. Lea el PDF de Meteorologia I Muntanya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Meteorologia I Muntanya y otros libros de Jordi Sacasas.

1ª JORNADA TÈCNICA DE METEOROLOGIA DE MUNTANYA I ALLAUS Data: Dissabte 23 d' Octubre de 2010 Lloc: Centre Natura Caixa Catalunya (Son, Alt Àneu) En aquesta 1ª Jornada Tècnica de Meteorologia de Muntanya i Allaus, s'ofereixen diverses xerrades vinculades amb la meteorologia de muntanya i els