El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomenà Barceloneta

Colorroad.es El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomenà Barceloneta Image
DESCRIPCIÓN

García-Martín, Manuel. Barceloneta : El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomená. Barcelona: Catalana De Gas, 1989. Print. Manso, Anna. L'ABCdari de la Barceloneta. Barcelona : Ajuntament de Barcelona, 2011. Print Mir, Mercedes Tatjer. La Barceloneta Del Siglo XVIII Al Plan De La Ribera. Barcelona: Los Libros De La Frontera, 1973.

Exemplar amb algunes taques d'òxid per humitat

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,55 MB
AUTOR(A) Manuel García-martín
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomenà Barceloneta en formato PDF. El libro El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomenà Barceloneta en formato MOBI. El libro El Barri De La Platja De Barcelona Que La Veu Popular Anomenà Barceloneta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel García-martín. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Tots els barris de Barcelona.Barcelona: Edicions 62, 1976-1977. Vol. 6: Els Polígons: La Barceloneta. Les Cases Barates GARCÍA-MARTIN, Manuel. El Barri de la platja de Barcelona que la veu popular anomenà Barceloneta. Barcelona: Catalana de Gas 1989 GUITERT DE CUBAS, Avel·lí. Barceloneta. Barcelona: s.n., 1921 TATJER, Mercè.