Descobreix Els Animals Del Zoo

Colorroad.es Descobreix Els Animals Del Zoo Image
DESCRIPCIÓN

Els Mossos van descobrir els animals mentre feien una batuda ... Helena Bonham Carteres és la imatge de la campanya per preservar els oceans. L'IMPERI D ... La mesura arriba davant les denúncies fetes per l'organització PETA, que vetlla pels animals. El Zoo detecta estrès entre els animals per culpa de les obres . Jordi Mumbrú Escofet.

Coneix els animals del zoo i juga amb el tren! Aquest Puzzle-llibre conté tres llibrets en forma de tren perquè el nenpugui jugar i divertir-se intercanviant els vagons i aprendre alhora quins són els animals que viuen al zoo.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,31 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2014
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Descobreix Els Animals Del Zoo en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Descobreix Els Animals Del Zoo en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Descobreix Els Animals Del Zoo en tu teléfono, tableta o navegador!

Parlem dels animals. Activitat per conèixer amb detall els animals del Zoo, per saber què mengen, com es reprodueixen, d'on vénen…cada setmana podràs descobrir quatre animals diferents i preguntar tot allò que sempre has volgut saber als educadors del Parc Zoològic. Imatge Zoo de Barcelona