De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon )

Colorroad.es De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) Image
DESCRIPCIÓN

Isadora Moon és especial perquè és diferent.. La seva mare és una fada, el seu pare és un vampir i ella té una miqueta de tots dos. La Isadora ha guanyat unes vacances increïbles amb tota la seva familia! La seva amiga, la sirena Marina, li demana ajuda per salvar un bebè tortuga.

Ja hanarribatelsquaderns devacances de laIsadora Moon!LaIsadora Moonés especialperquèésdiferent. Gaudeix d'un estiu fantàstic amb la Isadora Moon! Porta-la amb tu a lamuntanya i a la platja, fes divertides activitats màgiques, i not'oblidis de la crema de sol! Faràs repàs de tot el que saps mentre t'ho passes bé i aprens coses noves.Quadern dereforç per 2n dePrimària.Ambexercicisvariatsientretinguts peraaprendreamb la Isadora Moon.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,28 MB
AUTOR(A) Harriet Muncaster
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) con colorroad.es. Lea el PDF de De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) y otros libros de Harriet Muncaster.

Amb exercicis variats i entretinguts per a aprendre amb la Isadora Moon. Medidas: Peso: gr Cubierta: Tapa blanda Términos y condiciones de compra: • Nuestro catalogo de libros en importado. • Plazo de entrega 20 a 30 dias aproximados. • Cumplimos con la garantía legal de 90 días. • Realizamos envíos a domicilio, envios por MERCADO ...