De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon )

Colorroad.es De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) Image
DESCRIPCIÓN

El autor de De vacances amb la Isadora Moon (1r de Primària) (La Isadora Moon), con isbn 978-84-204-3435-3, es Harriet Muncaster, el traductor de su idioma original de este libro es Nuria Parés Sellarés, esta publicación tiene sesenta y cuatro páginas.. Esta obra está editada por Alfaguara. Su andadura comenzó a comienzos de los sesenta y actualmente se encuentra en Madrid.

Ja hanarribatelsquaderns devacances de laIsadora Moon!LaIsadora Moonés especialperquèésdiferent. Gaudeix d'un estiu fantàstic amb la Isadora Moon! Porta-la amb tu a lamuntanya i a la platja, fes divertides activitats màgiques, i not'oblidis de la crema de sol! Faràs repàs de tot el que saps mentre t'ho passes bé i aprens coses noves.Quadern dereforç per 2n dePrimària.Ambexercicisvariatsientretinguts peraaprendreamb la Isadora Moon.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,13 MB
AUTOR(A) Harriet Muncaster
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) en formato PDF. El libro De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) en formato MOBI. El libro De Vacances Amb La Isadora Moon (2n De Primaria) (La Isadora Moon ) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Harriet Muncaster. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Isadora Moon és especial perquè és diferent.. La seva mare és una fada, el seu pare és un vampir i ella té una miqueta de tots dos. La Isadora ha guanyat unes vacances increïbles amb tota la seva familia! La seva amiga, la sirena Marina, li demana ajuda per salvar un bebè tortuga.