Quimica (Serie Batxillerat)

Colorroad.es Quimica (Serie Batxillerat) Image
DESCRIPCIÓN

Solucionario 1º Bachillerato. Matematicas MATEMATICAS CCSS Solucionario 1º Bachillerato. Matematicas CCSS FISICA Y QUIMICA Solucionario 1º Bachillerato. FyQ HISTORIA DEL MUNDO CONTEMPORANEO Solucionario. 1º Bachillerato. Historia Derechos reservados de: Santillana Uso didáctico. Queda excluida cualquier actividad comercial.

L¿objectiu d¿aquest llibre és ajudar l¿alumne a preparar un examen final de Batxillerat. Al llibre hi ha els recursos necessaris: un breu repàs teòric, algunes orientacions i moltes qüestions i problemes per practicar, que es corresponen a preguntes proposades en aquest tipus d¿exàmens. A cada unitat hi ha els apartats següents: Conceptes i lleis fonamentals. Es repassen els fonaments bàsics de la unitat i les lleis químiques que s¿hi utilitzen. Continguts bàsics. Com es resol un problema de...? Es donen consells per resoldre els problemes referents al tema de la unitat. Compte, no falleu! Es repassen els errors més habituals en la resolució de problemes i qüestions. Qüestions i problemes resolts. Es plantegen i resolen, pas a pas, problemes i qüestions representatius del tema. Examen de la unitat. Es proposa un examen del tema i se n¿inclou la solució, pas a pas. Examen global. Es planteja un examen global i es donen les solucions. Aquest examen és acumulatiu, és a dir, inclou preguntes d¿unitats anteriors.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,74 MB
AUTOR(A) Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano
FECHA 2004
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quimica (Serie Batxillerat) con colorroad.es. Lea el PDF de Quimica (Serie Batxillerat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quimica (Serie Batxillerat) y otros libros de Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano.

Materiales de apoyo y refuerzo Química - 2º de Bachillerato Materiales recomendados para Química 2 Bachillerato. Tanto para el estudio de los contenidos completos del temario como para adquirir las habilidades necesarias a la hora de resolver los problemas de examen de esta materia puede ser muy recomendable el seguimiento de alguno de estos libros de texto recomendados para Química de 2º ...