Homosexualitat I Familia

Colorroad.es Homosexualitat I Familia Image
DESCRIPCIÓN

homosexualidad. Una pareja de padres ... La empresa apoya al colectivo GLTB y organizó un evento en favor de la diversidad de las familias coincidiendo con la manifestación conservadora contra ...

Aquest llibre ha estat escrit pensant en els pares que tenen fills o filles homosexuals i les mateixes persones homosexuals. Encara avui continua sent una mala notícia el fet de saber que tenen un fill o una filla homosexual. Per això és necessari que els pares se sentin segurs de la "normalitat" dels seus fills i de les seves filles homosexuals, de la necessitat d'acceptar-los incondicionalment i d'ajudar-los de manera eficaç. Pel que fa a les mateixes persones homosexuals, aquest llibre pretén que se sentin bé amb elles mateixes, que sàpiguen comunicar a la família i als amics la seva manera de ser i de sentir-se.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,90 MB
AUTOR(A) Felix Lopez Sanchez
FECHA 2006
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Homosexualitat I Familia en formato PDF. El libro Homosexualitat I Familia en formato MOBI. El libro Homosexualitat I Familia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Felix Lopez Sanchez. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Biblioteca en línea. Materiales de aprendizaje gratuitos.