La Dona Errant

Colorroad.es La Dona Errant Image
DESCRIPCIÓN

Sovint s'han assenyalat les similituds i concordances entre les llegendes de l'holandès errant i el jueu errant. A l'obra de Fitzball, al capità se li permetia baixar a terra una vegada cada diversos cents d'anys per tractar de trobar una dona amb qui compartir la seva maledicció. En l'òpera de Wagner, això succeeix cada set anys.

Descripción:Barcelona 1986.Rústega amb solapes.Firma i exlibris anterior propietari.SINOPSIS:La dona errant és una novel·la d ambient urbà, en la qual es tracen de manera imprevista diverses relacions humanes, especialment una entre mare i filla. La vida de totes les figures de dona a l obra de Valentí duu l empremta de la solitud. Les seves protagonistes s han sostret al paper que se ls havia assignat en el matrimoni, i l amor ha deixat de ser per a elles l espai de seguretat a recer de les oscil·lacions externes.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,55 MB
AUTOR(A) Helena Valentí
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Dona Errant con colorroad.es. Lea el PDF de La Dona Errant en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Dona Errant y otros libros de Helena Valentí.

"La Doña," based on the literary work of Rómulo Gallegos "Doña Bárbara," is a story of revenge and ambition, seduction and betrayal. Told from the perspective of an abused woman named Altagracia, she represents the hundreds of thousands of Mexican women who have been victims of violence by men who are protected by impunity and a patriarchal culture.