Joc A Mitges

Colorroad.es Joc A Mitges Image
DESCRIPCIÓN

Joc a mitges és un compendi format per tres obres teatrals: La maleta, de Miquel Mestre, Tres de Desas3, i Un geni, aproximadament, de Jaume Fuster. La maleta és la presentació duna galeria de personatges a partir del recorregut duna maleta que passa de mà en mà.

Joc a mitges és un compendi format per tres obres teatrals: La maleta, de Miquel Mestre, Tres de Desas3, i Un geni, aproximadament, de Jaume Fuster. La maleta és la presentació d'una galeria de personatges a partir del recorregut d'una maleta que passa de mà en mà. Tres es pot qualificar de tragicomèdia, el tema principal de la qual és la soledat per la qual s'uneixen les vides de dos personatges, a priori, antagònics. Finalment, Un geni, aproximadament és la història d'un conflicte generacional que desemboca en una tragèdia materno filial. Totes tres obres representen la unió de diverses comunitats mallorquines a través de l'esforç i la vitalitat de cada un d'aquests autors.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,69 MB
AUTOR(A) Miquel Mestre, Jaume Fuster
FECHA 2003
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Joc A Mitges en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Joc A Mitges en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Joc A Mitges en tu teléfono, tableta o navegador!

Joc. Joc online Joc gratis de Jocs acció: S´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre el poder als humans.