Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.)

Colorroad.es Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) Image
DESCRIPCIÓN

Iniciació a la botànica (3a edició revisada i actualitzada) Pius Font i Quer. Joan Vallès i Josep Vigo (eds.) La Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriu els processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes.

La Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriuels processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. L’obra, que ofereix informació enciclopèdica i sistemàtica,contribuí a fixar la terminologia científica en aquest àmbit. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula, i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.Adreçada tant als estudiants de biologia, farmàcia, ciènciesambientals i enginyeria agrícola i forestal com a qualsevol persona interessada en la botànica, aquesta obra de referència és una eina indispensable per accedir al coneixement dels vegetals i a la terminologia amb què es descriuen i s’expliquen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,71 MB
AUTOR(A) Pius Font I Quer
FECHA 2015
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) con colorroad.es. Lea el PDF de Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) y otros libros de Pius Font I Quer.

4 La Botánica aplicada, realiza el estudio con fines económicos e industriales. Botánica Farmacéutica o Botánica Médica, se ocupa de las especies que posean principios activos curativos o tóxicos al hombre. Botánica Agrícola estudia las plantas útiles y dañinas para el hombre y el ganado. Botánica Forestal, estudia a los árboles cuya madera es útil.