Mes Enlla De L Exit

Colorroad.es Mes Enlla De L Exit Image
DESCRIPCIÓN

El autor de 100 històries de l'aventura espacial: Èxits i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el més enllà, con isbn 978-84-9034-914-4, es Joan Antón Català Amigó, esta publicación tiene trescientas veinte páginas.. Este texto está editado por Cossetània Edicions.

L'esport d'elit deixa victòries, derrotes, rècords i fracassos, però darrera de cada esportista hi ha una persona amb una història humana. L'esforç, les pors, la sort, el patiment, l'aixecar-se quan un cau, les ferides i les satisfaccions de la vida queden reflectits en el trajecte d'aquests herois de la societat d'avui. Aquest llibre retrata dotze esportistes catalans que han excel·lit i han marcat una època en la seva especialitat. Coneguts per les seves gestes, però bastant desconeguts en el seu vessant més personal. A través d'entrevistes amb els protagonistes i el seu entorn, i de resseguir el seu paisatge vital, Més enllà de l'èxit dibuixa la cara més autèntica d'aquests ídols i ens descobreix aspectes que sorprendran al lector. L'esportista i la persona s'entrecreuen en aquestes pàgines per a entendre millor qui són i com són.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,32 MB
AUTOR(A) Alex Ochoa, Lluis Carles Perez
FECHA 2013
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mes Enlla De L Exit con colorroad.es. Lea el PDF de Mes Enlla De L Exit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mes Enlla De L Exit y otros libros de Alex Ochoa, Lluis Carles Perez.

Covid-19: efectes més enllà de l'epidèmia . ... En els darrers mesos hem tractat d'explicar en aquesta mateixa secció de L'Econòmic que l'economia mundial es trobava en una expansió en desacceleració amenaçada per uns riscos importants d'empitjorament que hem citat i comentat àmpliament: ...