Mes Enlla De L Exit

Colorroad.es Mes Enlla De L Exit Image
DESCRIPCIÓN

Inicio Libros Poesia / clàssics Poesia Poesia catalana DE L'UNIVERS ESTANT I UNA MICA MÉS ENLLÀ Planaspachs, Josep U.a.b.

L'esport d'elit deixa victòries, derrotes, rècords i fracassos, però darrera de cada esportista hi ha una persona amb una història humana. L'esforç, les pors, la sort, el patiment, l'aixecar-se quan un cau, les ferides i les satisfaccions de la vida queden reflectits en el trajecte d'aquests herois de la societat d'avui. Aquest llibre retrata dotze esportistes catalans que han excel·lit i han marcat una època en la seva especialitat. Coneguts per les seves gestes, però bastant desconeguts en el seu vessant més personal. A través d'entrevistes amb els protagonistes i el seu entorn, i de resseguir el seu paisatge vital, Més enllà de l'èxit dibuixa la cara més autèntica d'aquests ídols i ens descobreix aspectes que sorprendran al lector. L'esportista i la persona s'entrecreuen en aquestes pàgines per a entendre millor qui són i com són.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,68 MB
AUTOR(A) Alex Ochoa, Lluis Carles Perez
FECHA 2013
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Mes Enlla De L Exit en formato PDF. El libro Mes Enlla De L Exit en formato MOBI. El libro Mes Enlla De L Exit en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alex Ochoa, Lluis Carles Perez. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

MES ENLLA DE L EXIT de ALEX OCHOA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.