Els Somnis De La Casa De Te

Colorroad.es Els Somnis De La Casa De Te Image
DESCRIPCIÓN

Els somnis de la casa de te | 9788476607138 | Dos estudiants xinesos pateixen la repressió de la plaça de Tiananmen i acaben a la presó. Anys més tard ell es fa ric i ella es fa prostituta. Es produirà el retrobament dels amants? Llibres.cat és el web de venda online de la llibreria La Impossible.

Da Shan i Liu Bei, els protagonistes principals d’aquesta història inoblidable, van tenir un paper destacat en la revolta que protagonitzaren els estudiants xinesos el 1989 i que tingué com a tràgica conseqüència la brutal repressió de la plaça de Tiananmen. Tots dos van haver de pagar la seua gosadia amb la presó. Una vegada recuperada la llibertat, res no torna a ser igual. Mentre Da Shan es fa ric en una de les zones econòmiques especials, Liu Bei es veu abocada a la prostitució. Es produirà l’anhelat retrobament dels amants?La vida d’aquests personatges reflecteix els sotracs a què s’ha vist sotmesa la societat xinesa durant les últimes dècades: de les polítiques radicals de la Revolució Cultural a l’anomenada economia socialista de mercat. Una novel·la commovedora aclamada per la crítica internacional.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,10 MB
AUTOR(A) Justin Hill
FECHA 2002
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Somnis De La Casa De Te en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Els Somnis De La Casa De Te en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Somnis De La Casa De Te en tu teléfono, tableta o navegador!

Muchas gracias por formar parte de la edición más sostenible de La Ciutat dels Somnis. Este año, el festival ha servido para poner nuestro grano de arena en la consecución de los Objetivos de Desarrollo Sostenible.