Llibre Titella: El Petit Os

Colorroad.es Llibre Titella: El Petit Os Image
DESCRIPCIÓN

Després que la nostra llista de llibres infantils imprescindibles de 0-6 anys, es fes encara més llarga gràcies a tots els vostres comentaris (aquí i a les xarxes socials), vam decidir fer una votació a la nostra funpage de Facebook per escollir els 10 LLIBRES INFANTILS IMPRESCINDIBLES.

El petit os és un llibre titella de roba amb forma d’os. El llibre El petit os narra també la passejada d’un os pel bosc i la trobada amb els animals que hi viuen: el mussol, l’ànec, la guineu, l’os rentador, etc. El format de llibre titella permet a l’adult explicar la història i interpretar-la amb el titella.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,99 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2018
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Llibre Titella: El Petit Os en formato PDF. El libro Llibre Titella: El Petit Os en formato MOBI. El libro Llibre Titella: El Petit Os en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

EL LLEÓ VERGONYÓS, una de les cançons del disc Ritmes i Rialles de El Pot Petit! Projecte de EL POT PETIT amb DDMVISUAL i l'il·lustrador GUILLEM MONER Més in...