La Preso De Dones De Barcelona

Colorroad.es La Preso De Dones De Barcelona Image
DESCRIPCIÓN

La presó de dones de les Corts tindrà un memorial permanent Un monument format per sis pedres d'escullera procedents de diferents punts de la Península completarà els tòtems informatius sobre la presó de dones de les Corts.

L'obra ens desvela que la presó de dones de les Corts va ser la institució que va exercir de forma més important la repressió sobre les dones a Catalunya durant la postguerra. Reuneix i analitza les fonts documentals trobades en arxius per presentar un estudi profund dels fets ocorreguts a la presó i dóna a conèixer la memòria perduda de les dones recluses.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,40 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Preso De Dones De Barcelona en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de La Preso De Dones De Barcelona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Preso De Dones De Barcelona en tu teléfono, tableta o navegador!

Futur Monument Presó de Dones de les Corts. Barcelona. Gènere i Memòria. 151 Me gusta. Pàgina de la Plataforma per al Futur Monument a la presó de dones...