Bèsties Fantàstiques I On Trobar-les. Llibre D Art I Creativitat

Colorroad.es Bèsties Fantàstiques I On Trobar-les. Llibre D Art I Creativitat Image
DESCRIPCIÓN

J.K. Rowling és l'autora de la sèrie més coneguda mundialment, els set llibres de Harry Potter, publicats entre el 1998 i el 2008. Tots els llibres de la sèrie han venut més de 450 milions d'exemplars arreu del món, s'han traduït a més de 200 països, i a 73 llengües, i s'han convertit en vuit pel·lícules magistrals. J.K. Rowling ha r...

Un llibre d’activitats basat en l’èxit cinematogràfic Bèsties fantàstiques i on trobar-les! Desperta la teva creativitat amb aquestes 80 pàgines per pintar, gargotejar, dibuixar, enganxar adhesius i moltes activitats divertides més inspirades en la pel·lículaBèsties fantàstiques i on trobar-les.Imagina que formes part d’aquest món de màgia alhora que dissenyes la teva pròpia vareta, crees el teu propi encanteri i registres les teves observacions sobre les màgiques criatures com si fossis el magizoòleg Newt Scamander. 

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,44 MB
AUTOR(A) J.k. Rowling
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Bèsties Fantàstiques I On Trobar-les. Llibre D Art I Creativitat en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Bèsties Fantàstiques I On Trobar-les. Llibre D Art I Creativitat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Bèsties Fantàstiques I On Trobar-les. Llibre D Art I Creativitat en tu teléfono, tableta o navegador!

Compra el llibre BÈSTIES FANTÀSTIQUES I ON TROBAR-LES. LLIBRE D'ART I CREATIVITAT . ROWLING, J.K. (ISBN: 9788491372448) disponible a la botiga online Llibreria Claret.