Encara No ÉS Tard

Colorroad.es Encara No ÉS Tard Image
DESCRIPCIÓN

El autor de Encara no és tard: Claus per entendre i aturar el canvi climàtic, con isbn 978-84-9026-731-8, es Andreu Escrivà García, el prólogo de este libro es de Eugeni Alemany Mafe, esta publicación tiene doscientas cuarenta y ocho páginas. Esta obra está editada por Edicions Bromera, S.l..

El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle XXI, però... sabem el que això implica realment? Prendre consciència del que suposa és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d'incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació evident pel que significa l'escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,24 MB
AUTOR(A) Andreu Escriva
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Encara No ÉS Tard con colorroad.es. Lea el PDF de Encara No ÉS Tard en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Encara No ÉS Tard y otros libros de Andreu Escriva.

Llegeixo un llibre esfereïdor: Encara no és tard.Claus per entendre i aturar el canvi climàtic (Edicions Bromera, 2017). L'ha escrit Andreu Escrivà (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016 de la Universitat de València).