Encara No ÉS Tard

Colorroad.es Encara No ÉS Tard Image
DESCRIPCIÓN

El Ajuntament d'Elx ha organizado la presentación del libro 'Encara no és tard' del ambientólogo Andreu Escrivà . El Centro de Congresos 'Ciutat d'Elx' acoge hoy a las 19 horas la presentación del libro 'Encara no és tard' del ambientólogo y divulgador ambiental, Andreu Escrivà.

El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle XXI, però... sabem el que això implica realment? Prendre consciència del que suposa és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d'incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació evident pel que significa l'escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,86 MB
AUTOR(A) Andreu Escriva
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Encara No ÉS Tard con colorroad.es. Lea el PDF de Encara No ÉS Tard en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Encara No ÉS Tard y otros libros de Andreu Escriva.

Encara no és tard, libro de . Editorial: Bromera. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre ...