Gil Blas De Santillana (Catalán)

Colorroad.es Gil Blas De Santillana (Catalán) Image
DESCRIPCIÓN

Gil Blas (en francés, L'Histoire de Gil Blas de Santillane; en español, a veces, La Historia de Gil Blas de Santillana) es una novela picaresca en francés escrita por Alain-René Lesage entre 1715 y 1735. Se considera como la última gran novela picaresca antes de que el género diera paso a la picaresca realista inglesa con las obras de Tobias Smollett o Henry Fielding, en los que influyó.

(Catalán)Descripción: Barcelona Retapat de la edición en tres parts de La publicitatTraducció de Carles Capdevila.750 pag.aprox.Tapa dura.SINOPSIS:Aquesta és la primera novel·la realista de la literatura francesa. La seva acció es desenvolupa en un clima d'alegre despreocupació, de liviandades i enganys, on triomfa a la fi la bondat innata de l'protagonista .La trama de Gil Blas ens relata la història d'un mosso de quadres i una donzella. Gil Blas neix en la misèria de Santillana del Mar, Cantàbria, a càrrec d'un oncle que l'educa a Oviedo, mostrant-hi grans aptituds per a l'estudi. Als disset anys abandona Oviedo per estudiar a la Universitat de Salamanca. La seva brillant avenir es veu truncat quan, camí a Salamanca, una banda de malfactors l'obliguen a assistir-los i acaba a la presó. En ser alliberat, ha de treballar com a criat, i durant anys està sota el servei de diversos amos, el que li permet observar les diferents classes socials d'Espanya, seglars i religioses.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,92 MB
AUTOR(A) Alain-rené Lesage
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Gil Blas De Santillana (Catalán) con colorroad.es. Lea el PDF de Gil Blas De Santillana (Catalán) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gil Blas De Santillana (Catalán) y otros libros de Alain-rené Lesage.

HISTORIA DE GIL BLAS DE SANTILLANA (ISBN mkt0000344578). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano, leer online la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.