Llibre Paper - Digital Ciències Socials Eso 1

Colorroad.es Llibre Paper - Digital Ciències Socials Eso 1 Image
DESCRIPCIÓN

Explora toda nuestra oferta de libros digitales de Santillana. Contenido exclusivo didáctico, interactivo y con el que despertar la curiosidad del alumnado.

Llibre complementari del curs digital socials1.eso pensat per ajudar els docents i els alumnes a treballar els materials i aprofitar tots els recursos multimèdia. Aquest llibre manté lestructura de làrea per unitats i sessions i inclou lesquema o el mapa conceptual de cada unitat i els resums de la informació. Es destaquen els recursos i les activitats clau que ajuden a assimilar millor els continguts. També inclou la programació del curs, activitats de pràctica per a consolidar els conceptes de cada sessió i una proposta davaluació per cada unitat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,55 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Llibre Paper - Digital Ciències Socials Eso 1 con colorroad.es. Lea el PDF de Llibre Paper - Digital Ciències Socials Eso 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llibre Paper - Digital Ciències Socials Eso 1 y otros libros de Vv.aa..

L'escàner de l'Oblit L'hora de tots 1 Al voltant de la Terra 2 Un planeta de terra, aire i aigua Trimestral: Fem equip / Recorda L'hora de tots 3 La Terra en paper 4 Viure en societat Trimestral: Fem equip / Recorda L'hora de tots 5 Un món de professions 6 Al llarg de la …