Ula I Hop Van A L Escola (Ula I Hop. Diminuts)

Colorroad.es Ula I Hop Van A L Escola (Ula I Hop. Diminuts) Image
DESCRIPCIÓN

L'Ula i el Hop son dos éssers diminuts que viuen amagats a casa del Dani, un nen de 9 anys. No estan sols, viuen amb els seus germans: la presumida de la Farigola, l'intel·ligent Clip i l'enèrgic Borrissol.

Ulls ben oberts a l'escola! Saps on paren els teus diminuts? Una novasèrie per primers lectors amb il·lustracions a tot color!Dos amics molt petits que viuran aventures enormes!L'Ula i el Hop són diminuts, uns éssers petitons que viuen en secretentre nosaltres. Aquest cop, l'Ula i el Hop s'han ficat a la motxilladel Dani i l'han acompanyat a classe! Sabies que a totes les escoles hiha classes per a diminuts? Però ells aprenen a domar llangardaixos, a volar en avions de paper i mil trapelleries més#T'imagines totes les coses que podries fer amb uns amics que et caben a la butxaca?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,76 MB
AUTOR(A) Eric Lilliput, Laia Lopez
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Ula I Hop Van A L Escola (Ula I Hop. Diminuts) con colorroad.es. Lea el PDF de Ula I Hop Van A L Escola (Ula I Hop. Diminuts) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ula I Hop Van A L Escola (Ula I Hop. Diminuts) y otros libros de Eric Lilliput, Laia Lopez.

Otros libros de Lilliput, Eric son Ula Y Hop Juegan Al Fútbol (ula Y Hop), Ula I Hop Juguen A Futbol (ula I Hop), Ula I Hop A La Festa D'aniversari (ula I Hop), Ula I Hop Descobreixen Un Secret (ula I Hop), Ula I Hop Van A L'escola (ula I Hop. Diminuts), Ula I Hop Fan Un Amic (ula I Hop. Diminuts) y Ula Y Hop Descubren Un Secreto.