Entre Imams I Capellans Dialeg Obert Sobre La Societat, La Cultur A I La Fe

Colorroad.es Entre Imams I Capellans Dialeg Obert Sobre La Societat, La Cultur A I La Fe Image
DESCRIPCIÓN

De l'any 2008 és la segona edició d'Entre imams i capellans. Diàleg obert sobre la societat, la cultura i la religió, escrit a quatre mans, juntament amb Brahim Yaabed. • RAMon ARnó ToRRAdeS (Alfarràs, 1967) és llicenciat en dret i treballa com a advocat a Lleida. A El secret de la Roca Sobirana, l'autor mescla els records de la seva

 MARTA ALÓS I BRAHIM YABBEDEntre imams i capellans és una obra polèmica, provocadora, transgressora, valenta i que, per damunt de tot, ens parla sense embuts d’alguns dels temes que més ens preocupen actualment. Provinents de mons ben diferents i amb un llenguatge directe i atrevit, els autors s’enfronten als problemes més silenciats; entren al moll de l’os de la religió musulmana i de la catòlica en un viatge sincer i allunyat del llenguatge políticament correcte. Un llibre que, sense cap mena de dubte, no deixarà indiferent cap lector.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,75 MB
AUTOR(A) Marta Alos, Brahim Yaabed
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Entre Imams I Capellans Dialeg Obert Sobre La Societat, La Cultur A I La Fe en formato PDF. El libro Entre Imams I Capellans Dialeg Obert Sobre La Societat, La Cultur A I La Fe en formato MOBI. El libro Entre Imams I Capellans Dialeg Obert Sobre La Societat, La Cultur A I La Fe en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marta Alos, Brahim Yaabed. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Boek cover Entre imans i capellans van Marta Alòs (Ebook). Diàleg obert sobre la societat, la cultura i la religió. Entre imams i capellans és una obra polèmica provocadora transgressora valenta i que per damunt de tot ens parla sense embuts dalguns dels temes que més ens preocupen actualment. Provinents de mons. 5 Sep 2016 .