Baba: No Vull Dormir

Colorroad.es Baba: No Vull Dormir Image
DESCRIPCIÓN

La Baba és una mussola encarregada de la nit i de protegir a tots els nens i nenes del món mentre dormen. Però hi ha un problema, molts d'aquests nens no volen anar a dormir i tots ells per raons molt diverses. I, això, desgasta també a les seves mares i pares.

La Baba és una mussola encarregada de la nit i de protegir a tots els nens i nenes del món mentre dormen. Però hi ha un problema, molts d'aquests nens no volen anar a dormir i tots ells per raons molt diverses. I, això, desgasta també a les seves mares i pares. La Baba ens explicarà un secret infalible per aconseguir una son dolça i serena a través de la respiració i la consciència del propi cos.I tot plegat acompanyat per les cançons del grup musical Xiula.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,13 MB
AUTOR(A) Miriam Tirado
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Baba: No Vull Dormir en formato PDF. El libro Baba: No Vull Dormir en formato MOBI. El libro Baba: No Vull Dormir en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miriam Tirado. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Us proposem aqui una Guia d'enllaços a recursos de tot tipus per fer a casa: en família, pels infants, individual, que ens puguin ajudar a les famílies nombroses a omplir el temps de manera profitosa en aquests dies durs de confinament a les nostres cases.