Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia

Colorroad.es Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia Image
DESCRIPCIÓN

El 30 de gener vam celebrar com cada any el DENIP, Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, amb una acció solidària per ajudar aquelles persones del nostre entorn que passen per dificultats, mitjançant una recollida de productes d'higiene personal i neteja de la llar que vam fer arribar a Càritas Vilassar de Dalt.

Amb Buscadors de la veritat, David Cortright ha elaborat una antologia definitiva sobre els personatges i els moviments socials més influents a favor de la pau i la noviolència. Des de Gandhi, el gran pioner, i Martin Luther King, fins al despertar d'Àfrica (amb Mandela i Tutu) i el laberint d'Orient Mitjà, passant per múltiples campanyes pacifistes, la lluita pels drets civils, la influència de les religions o la veu de les dones.«Els textos d'aquest volum tracten dels dilemes que comporta buscar la veritat i derrotar la injustícia i l'opressió. [...] Els autors són de tots els continents i treuen conclusions d'una gran varietat d'experiències històriques i moviments pel canvi: la lluita per la llibertat a l'Índia, la defensa dels drets civils als Estats Units, les campanyes contra l'apartheid a Sud-àfrica, els drets humans a l'Amèrica Llatina, i el moviment per l'alliberament de Palestina. Els textos tracten la teoria i la pràctica de la noviolència, els mètodes i l'estratègia de l'acció social, i les arrels religioses de la noviolència en el judaisme, el cristianisme i l'islam.» (David Cortright, al pròleg)Martin Luther King Jr. va dir «la resistència noviolenta és l'arma més potent de què disposen els oprimits en la lluita per la llibertat.»

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,98 MB
AUTOR(A) David (Ed.) Cortright
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Buscadors De La Veritat: Veus Per La Pau I La No Violencia en tu teléfono, tableta o navegador!

¡Mañana examen! es un gran libro escrito por el autor Salinas Fernández, Bernardino. En nuestro sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puede encontrar el libro de ¡Mañana examen! en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!